bundegatit.ro

Mancarea este singurul lucru frumos care hraneste

 
 

Sos cu coniac (sosuri)

 
 
 
Ceapa rasa pe razatoarea mica, se caleste in uleiul incins; se adauga zaharul si se lasa sa se topeasca, fara a se carameliza prea tare; se stinge cu vin si coniac; se lasa sa dea in clocot, la foc mic si se serveste alaturi de fripturi,.....
(Pentru a putea vizualiza ingredientele si reteta completa, va rugam sa va autentificati. Daca nu aveti creat un cont, atunci va rugam inregistrati-va.)

Mai puteti vizualiza si...

 

Nici un comentariu postat pentru aceasta reteta

Va mai recomandam si...

 
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
Sos de kiwi(sosuri)
 
photo
Sos Madera(sosuri)
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
Sos de piper(sosuri)
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
Sos aromat cu creveti(fructe de mare)
 
photo
 
photo
Sos aioli(sosuri)