bundegatit.ro

Mancarea este singurul lucru frumos care hraneste

 
 

Sos de ciuperci cu coniac (sosuri)

 
(nota 5.0 din 1 vot)
 
 
Ciupercile confiate se pun in apa calduta si se lasa minim 30'. Ceapa tocata foarte marunt sau rasa pe razatoarea mica, se caleste in untul topit; se adauga ciupercile (inclusiv cele uscate) feliate si se lasa la prajit pana se evapora aproape tot lichidul lasat de ciuperci; se adauga coniacul si smantana; se lasa sa fiarba, pana sosul are o consistenta mai groasa; se potriveste gustul cu sare, piper,.....
(Pentru a putea vizualiza ingredientele si reteta completa, va rugam sa va autentificati. Daca nu aveti creat un cont, atunci va rugam inregistrati-va.)

Mai puteti vizualiza si...

 

Nici un comentariu postat pentru aceasta reteta

Va mai recomandam si...

 
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo