bundegatit.ro

Mancarea este singurul lucru frumos care hraneste

 
 

Sos de iaurt(bucataria bulgara) (sosuri)

 
 
 
Iaurtul se bate cu furculita pana se omogenizeaza bine; usturoiul se striveste pana se obtine o pasta si se amesteca cu iaurtul, se sareaza dupa gust. Daca iaurtul nu este gros, se pune intr-un tifon dublu si se lasa sa se scurga peste noapte. Se serveste ca si garnitura la oua ochiuri sau la ardei cu orez; ca pasta pentru.....
(Pentru a putea vizualiza ingredientele si reteta completa, va rugam sa va autentificati. Daca nu aveti creat un cont, atunci va rugam inregistrati-va.)
Sursa: Retete universale

Mai puteti vizualiza si...

 

Nici un comentariu postat pentru aceasta reteta

Va mai recomandam si...

 
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
Sos de iaurt(sosuri)
 
photo
 
photo
Sos cu iaurt(sosuri)
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo