bundegatit.ro

Mancarea este singurul lucru frumos care hraneste

 
 

Sos de rosii cu coniac (sosuri)

 
(nota 5.0 din 1 vot)
 
 
Ceapa tocata foarte marunt sau rasa pe razatoarea mica, se caleste in uleiul incins; se adauga rosiile decojite si feliate; se lasa la prajit pana se inmoaie rosiile; se adauga coniacul si se lasa sa fiarba, pana sosul are o consistenta mai groasa; se potriveste gustul cu sare, piper, se ia de pe foc si se presara.....
(Pentru a putea vizualiza ingredientele si reteta completa, va rugam sa va autentificati. Daca nu aveti creat un cont, atunci va rugam inregistrati-va.)

Mai puteti vizualiza si...

 

Nici un comentariu postat pentru aceasta reteta

Va mai recomandam si...

 
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
Sos cu rosii(sosuri)
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo