bundegatit.ro

Mancarea este singurul lucru frumos care hraneste

 
 

Spanac cu nucsoara si tonka (mancaruri)

 
(nota 5.0 din 1 vot)
 
 
Spanacul curatat si bine spalat, se fierbe 5-6' in apa clocotita; se scurge si se toaca dupa preferinta. Intr-o tigaie mare si adanca. In uleiul incins se pun ardeii (rupti mare sau doar intepati in cateva locuri) si se prajesc 1-2'; se scot si in ulei (la flacara mica) se pune usturoiul zdrobit si se caleste 30-40" (secunde) ; se pune amidonul, se amesteca bine, sa nu aiba cocoloase si se adauga spanacul, se amesteca, marind flacara, apoi se toarna incet laptele, amestecand mereu; se pune putina nucsoara, tonka, si se amesteca; se da in clocot,.....
(Pentru a putea vizualiza ingredientele si reteta completa, va rugam sa va autentificati. Daca nu aveti creat un cont, atunci va rugam inregistrati-va.)

Mai puteti vizualiza si...

 

Nici un comentariu postat pentru aceasta reteta

Va mai recomandam si...

 
 
photo
 
photo
 
photo
Spanac la cuptor(garnituri)
 
photo
Spanac cu mazare(garnituri)
 
photo
 
photo
 
photo
Spanac picant(mancaruri)
 
photo
 
photo
 
photo
Spanac cu lamaie(garnituri)
 
photo
Spanac cu orez(garnituri)
 
photo
 
photo
Spanac cu lapte(garnituri)
 
photo
 
photo
Spanac dinstuit(garnituri)
 
photo
Spanac cu bacon(garnituri)
 
photo
 
photo
Spanac rapid(garnituri)
 
photo