bundegatit.ro

Mancarea este singurul lucru frumos care hraneste

 
 

Spanac cu smantana si unt (garnituri)

 
(nota 5.0 din 1 vot)
 
 
Spanacul curatat de codite si bine spalat, se opareste in apa clocotita; dupa 3-4', se scurge si se toaca nu prea marunt. Usturoiul zdrobit, se pune in untul topit; dupa cateva secunde, se adauga spanacul, smantana si daca se doreste un preparat mai dens se pune si amidonul; se amesteca si se lasa sa dea in 5-6 clocote;.....
(Pentru a putea vizualiza ingredientele si reteta completa, va rugam sa va autentificati. Daca nu aveti creat un cont, atunci va rugam inregistrati-va.)

Mai puteti vizualiza si...

 

Nici un comentariu postat pentru aceasta reteta

Va mai recomandam si...

 
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
Spanac picant(mancaruri)
 
photo
 
photo
Spanac la cuptor(garnituri)
 
photo
Spanac cu bacon(garnituri)
 
photo
Spanac rapid(garnituri)
 
photo
Spanac cu stafide(retete de post)
 
photo
Spanac cu chimen(garnituri)
 
photo
 
photo
Spanac picant-2(mancaruri)
 
photo
 
photo
 
photo
Spanac cu lamaie(garnituri)
 
photo
Spanac cu orez(garnituri)