bundegatit.ro

Mancarea este singurul lucru frumos care hraneste

 
 

Supa crema de legume-2 (supe si ciorbe)

 
 
 
Ceapa, morcovii si telina se curata, se spala si se taie marunt. Cartofii se spala si se taie cuburi. Mazarea se scurge de lichid si se trece prin jet de apa rece. Painea se taie cuburi mici, care se rumenesc in cuptor, stropite cu 25 g margarina.
Supa din oase se fierbe impreuna cu morcovii, telina si ceapa; cand legumele sunt pe jumatate fierte, se adauga cartofii, mazarea si se mai fierb 10-15'; se paseaza, se mai fierb 10'; in crema obtinuta.....
(Pentru a putea vizualiza ingredientele si reteta completa, va rugam sa va autentificati. Daca nu aveti creat un cont, atunci va rugam inregistrati-va.)

Mai puteti vizualiza si...

 

Nici un comentariu postat pentru aceasta reteta

Va mai recomandam si...

 
 
photo
Supa crema de legume(supe si ciorbe)
 
photo
Supa crema de legume-3(supe si ciorbe)
 
photo
Supa crema de legume-4(supe si ciorbe)
 
photo
 
photo
 
photo
Supa crema de peste(preparate din peste)
 
photo
Supa crema de ciuperci-3(supe si ciorbe)
 
photo
Supa crema de telina-2(supe si ciorbe)
 
photo
Supa crema de cartofi-2(supe si ciorbe)
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
Supa crema de ardei copt(supe si ciorbe)