Supa crema de legume-2 (supe si ciorbe)
Ceapa, morcovii si telina se curata, se spala si se taie marunt. Cartofii se spala si se taie cuburi. Mazarea se scurge de lichid si se trece prin jet de apa rece. Painea se taie cuburi mici, care se rumenesc in cuptor, stropite cu 25 g margarina.
Supa din oase se fierbe impreuna cu morcovii, telina si ceapa; cand legumele sunt pe jumatate fierte, se adauga cartofii, mazarea si se mai fierb 10-15'; se paseaza, se mai fierb 10'; in crema obtinuta.....
Supa din oase se fierbe impreuna cu morcovii, telina si ceapa; cand legumele sunt pe jumatate fierte, se adauga cartofii, mazarea si se mai fierb 10-15'; se paseaza, se mai fierb 10'; in crema obtinuta.....
(Pentru a putea vizualiza ingredientele si reteta completa, va rugam sa va autentificati. Daca nu aveti creat un cont, atunci va rugam inregistrati-va.)
Nici un comentariu postat pentru aceasta reteta