bundegatit.ro

Mancarea este singurul lucru frumos care hraneste

 
 

Supa cu galuste de cas (supe si ciorbe)

 
(nota 5.0 din 1 vot)
 
 
Legumele curatate si spalate se taie cubulete mici (sau rondele, fasii) sau se rad pe razatoarea mare; se pun in 2 l apa sau supa de carne; dupa ce au fiert 10' se adauga rosiile decojite si taiate cubulete; cand supa da in clocot se pun Galuste de cas si se potriveste gustul cu sare, piper; se serveste presarata cu patrunjel tocat.

Mai puteti vizualiza si...

 

Nici un comentariu postat pentru aceasta reteta

Va mai recomandam si...

 
 
photo
Supa cu pui si galuste(supe si ciorbe)
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
Supa de rosii cu galuste(supe si ciorbe)
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo