bundegatit.ro

Mancarea este singurul lucru frumos care hraneste

 
 

Supa de carne cu verdeturi si galuste (supe si ciorbe)

 
(nota 5.0 din 1 vot)
 
 
Supa se pune la fiert impreuna cu apio taiat marunt si tecile de la frunze (gulii, ridichi, patrunjel) tocate; cand incepe sa clocoteasca, se reduce focul si se lasa sa fiarba 15'; se adauga spanacul bine spalat si taiat mare, frunzele de gulii si ridichi taiate; se lasa sa dea in clocot si se pun Galuste de gris cu untura de rata ; se lasa sa fiarba la foc mic, se potriveste gustul cu sare, piper si se presara cu verdeata (patrunjel, cimbru, rozmarin) tocata.

Mai puteti vizualiza si...

 

Nici un comentariu postat pentru aceasta reteta

Va mai recomandam si...

 
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
Supa cu pui si galuste(supe si ciorbe)
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
Supa cu galuste de cas(supe si ciorbe)
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
Supa de rosii cu galuste(supe si ciorbe)
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo