bundegatit.ro

Mancarea este singurul lucru frumos care hraneste

 
 

Supa de cod afumat cu fasole cannellini si smantana (supe si ciorbe)

 
 
 
In uleiul incins, se pune ceapa si telina taiate marunt si se prajesc 4-5' sau pana se inmoaie, fara a se rumeni; se toarna supa si se da in clocot, apoi se adauga pestele fara piele si taiat cubulete si se lasa sa fiarba 4-5', la foc mic, pana se desface pestele; se adauga fasolea scursa si spalata, mararul, smantana, se potriveste.....
(Pentru a putea vizualiza ingredientele si reteta completa, va rugam sa va autentificati. Daca nu aveti creat un cont, atunci va rugam inregistrati-va.)
Sursa: bucataria kaufland

Mai puteti vizualiza si...

 

Nici un comentariu postat pentru aceasta reteta

Va mai recomandam si...

 
 
photo
 
photo
 
photo
Supa de fasole verde(supe si ciorbe)
 
photo
 
photo
Supa de fasole cu oua(supe si ciorbe)
 
photo
 
photo
Supa de pui cu smantana(supe si ciorbe)
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
Supa de fasole uscata(supe si ciorbe)
 
photo
 
photo
 
photo
Supa cu fasole boabe(supe si ciorbe)
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo