bundegatit.ro

Mancarea este singurul lucru frumos care hraneste

 
 

Supa de primavara cu costita afumata (supe si ciorbe)

 
(nota 5.0 din 1 vot)
 
 
Slanina se taie cubulete, costita se taie in felii groase de 3-4 mm, apoi fasii si se pun intr-o tigaie unde se rumenesc; se adauga 3-4 cepe si 2-3 fire usturoi, taiate rondele, se mai calesc 1-2', se adauga supa, se da in clocot, se reduce focul si se fierbe 10-15' cu putina sare; se adauga leurda spalata si taiata mare, se fierbe 5', apoi se pune loboda spalata si taiata mare, restul de ceapa si usturoi taiate rondele, se fierbe 5',.....
(Pentru a putea vizualiza ingredientele si reteta completa, va rugam sa va autentificati. Daca nu aveti creat un cont, atunci va rugam inregistrati-va.)

Mai puteti vizualiza si...

 

Nici un comentariu postat pentru aceasta reteta

Va mai recomandam si...

 
 
photo
 
photo
 
photo
Supa de primavara cu oua(supe si ciorbe)
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
Supa plugarului(supe si ciorbe)
 
photo
 
photo
Supa italiana(supe si ciorbe)
 
photo
Supa taraneasca-2(supe si ciorbe)
 
photo
 
photo
Supa cu fasole boabe(supe si ciorbe)
 
photo
Supa de linte si carnati(supe si ciorbe)
 
photo
 
photo
Supa cu sunca si boia(supe si ciorbe)
 
photo
 
photo
 
photo