bundegatit.ro

Mancarea este singurul lucru frumos care hraneste

 
 

Supa de pui cu ciuperci si galuste (supe si ciorbe)

 
(nota 5.0 din 1 vot)
 
 
Ciupercile deshidratate se hidrateaza conform indicatiilor de pe pachet. Carnea transata si bine spalata, se pune intr-o oala mare si se acopera bine cu apa; se lasa sa dea in clocot, se reduce focul si se aduna spuma pe masura ce se formeaza; cand nu se mai formeaza spuma, se adauga zarzavatul curatat, piperul boabe, se da focul mai mare si se lasa sa dea in clocot; se reduce focul se pune putina sare si se lasa sa fiarba 25-30'; se strecoara si supa strecurata se pune inapoi in oala impreuna cu carnea; cand incepe din nou sa clocoteasca, se pun toate ciupercile.....
(Pentru a putea vizualiza ingredientele si reteta completa, va rugam sa va autentificati. Daca nu aveti creat un cont, atunci va rugam inregistrati-va.)

Mai puteti vizualiza si...

 

Nici un comentariu postat pentru aceasta reteta

Va mai recomandam si...

 
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
Supa cu pui si galuste(supe si ciorbe)
 
photo
 
photo
 
photo
Supa cu galuste de cas(supe si ciorbe)
 
photo
 
photo
Supa de rosii cu galuste(supe si ciorbe)
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo