Supa de pui cu legume de toamna (supe si ciorbe)
In untura topita se pune ceapa si apio taiate rondele, baconul taiat fasii; se calesc 1-2', se adauga usturoiul si ghimbirul rase sau tocate marunt; se amesteca, apoi se pun fenelul si gulia maruntite, se amesteca, se pun aripile curatate si transate; se amesteca 5-7' si se stinge totul cu supa, adaugand si putina sare; se lasa sa dea in clocot si daca se doreste sa se faca cu galuste (dupa reteta: Galuste de gris , Galuste de gris-2 , Galuste de gris cu untura de porc , Galuste de gris cu untura de rata sau dupa orice alta reteta din 2 oua) se adauga acestea; cand da din nou in clocot, se reduce focul si se fierbe 20'; se adauga conopida in buchetele mici si se mai fierbe 10-15', apoi dovlecelul ras.....
(Pentru a putea vizualiza ingredientele si reteta completa, va rugam sa va autentificati. Daca nu aveti creat un cont, atunci va rugam inregistrati-va.)
Nici un comentariu postat pentru aceasta reteta