bundegatit.ro

Mancarea este singurul lucru frumos care hraneste

 
 

Supa de pui cu legume de toamna (supe si ciorbe)

 
(nota 5.0 din 1 vot)
 
 
In untura topita se pune ceapa si apio taiate rondele, baconul taiat fasii; se calesc 1-2', se adauga usturoiul si ghimbirul rase sau tocate marunt; se amesteca, apoi se pun fenelul si gulia maruntite, se amesteca, se pun aripile curatate si transate; se amesteca 5-7' si se stinge totul cu supa, adaugand si putina sare; se lasa sa dea in clocot si daca se doreste sa se faca cu galuste (dupa reteta: Galuste de gris , Galuste de gris-2 , Galuste de gris cu untura de porc , Galuste de gris cu untura de rata sau dupa orice alta reteta din 2 oua) se adauga acestea; cand da din nou in clocot, se reduce focul si se fierbe 20'; se adauga conopida in buchetele mici si se mai fierbe 10-15', apoi dovlecelul ras.....
(Pentru a putea vizualiza ingredientele si reteta completa, va rugam sa va autentificati. Daca nu aveti creat un cont, atunci va rugam inregistrati-va.)

Mai puteti vizualiza si...

 

Nici un comentariu postat pentru aceasta reteta

Va mai recomandam si...

 
 
photo
Supa de legume de toamna(supe si ciorbe)
 
photo
Supa crema de legume(supe si ciorbe)
 
photo
Supa de legume coapte(supe si ciorbe)
 
photo
 
photo
 
photo
Supa de legume cu ardei(supe si ciorbe)
 
photo
 
photo
 
photo
Supa de legume(supe si ciorbe)
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
Supa crema de legume-2(supe si ciorbe)
 
photo
Supa de legume pasate(supe si ciorbe)
 
photo
 
photo
 
photo
Supa de pui cu legume(supe si ciorbe)
 
photo
 
photo