bundegatit.ro

Mancarea este singurul lucru frumos care hraneste

 
 

Supa de pui picanta,cu galuste de gris (supe si ciorbe)

 
(nota 5.0 din 2 voturi)
 
 
Intr-o oala mare se pune carnea bine spalata, zarzavatul bine spalat si curatat sau nu, ardeiul (cantitatea de ardei depinde de cat este de iute si de cat de picanta se doreste supa; daca nu se stie cat de iute va iesi, mai bine se pune la inceput doar putin si se mai adauga pe parcursul fierberii) crestat in 1/2 si se acopera cu apa; se adauga putina sare si se pune la foc mare; se lasa sa dea in clocot, se reduce focul, se aduna spuma formata si cand nu se mai formeaza se pun boabele de piper; se lasa sa fiarba 30' sau pana carnea si zarzavatul sunt bine fierte si se potriveste gustul cu sare; se stinge focul, se lasa 20-30', se strecoara si supa se pune din nou la fiert; cand incepe sa clocoteasca, se adauga Galuste de gris cu untura sau orice tip de galuste sau taitei; se fierb, in functie de reteta aleasa, se presara cu patrunjel.....
(Pentru a putea vizualiza ingredientele si reteta completa, va rugam sa va autentificati. Daca nu aveti creat un cont, atunci va rugam inregistrati-va.)

Mai puteti vizualiza si...

 

Nici un comentariu postat pentru aceasta reteta

Va mai recomandam si...

 
 
photo
Supa cu galuste de gris(supe si ciorbe)
 
photo
 
photo
 
photo
Supa de gris(supe si ciorbe)
 
photo
 
photo
Supa picanta,cu carne(supe si ciorbe)
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
Supa cu pui si galuste(supe si ciorbe)
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo