bundegatit.ro

Mancarea este singurul lucru frumos care hraneste

 
 

Supa de rosii cu galuste (supe si ciorbe)

 
 
 
Galuste: telina taiata cubulete mici, se fierbe 10-15' in apa clocotita cu putina sare; se scurge si se zdrobeste ca un piure; se lasa sa se raceasca; se adauga pesmetul, branza, busuiocul si oul batut; se amesteca bine si cu ajutorul a 2 linguri se formeaza 12 galuste, care se aseaza pe o farfurie; se pun 6 din ele, cu o spumiera, intr-o oala mare, cu multa apa clocotita si sare, se lasa sa dea din nou in clocot, se acopera oala, se reduce focul si se fierb 4-5'; se scot cu spumiera, se aseaza pe hartie absorbanta si se repeta operatiunea cu celelalte galuste; se pastreaza calde pana la servire. Supa: intr-o oala mare, cu uleiul incins, se pune prazul taiat rondele fine, usturoiul zdrobit si se calesc 1'; se adauga ardeiul copt, curatat si tocat cubulete, pasta de tomate si se stinge cu supa; se da in clocot,.....
(Pentru a putea vizualiza ingredientele si reteta completa, va rugam sa va autentificati. Daca nu aveti creat un cont, atunci va rugam inregistrati-va.)

Mai puteti vizualiza si...

 

Nici un comentariu postat pentru aceasta reteta

Va mai recomandam si...

 
 
photo
Supa cu pui si galuste(supe si ciorbe)
 
photo
 
photo
Supa cu galuste de cas(supe si ciorbe)
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo