Supa de rosii cu galuste (supe si ciorbe)
Galuste: telina taiata cubulete mici, se fierbe 10-15' in apa clocotita cu putina sare; se scurge si se zdrobeste ca un piure; se lasa sa se raceasca; se adauga pesmetul, branza, busuiocul si oul batut; se amesteca bine si cu ajutorul a 2 linguri se formeaza 12 galuste, care se aseaza pe o farfurie; se pun 6 din ele, cu o spumiera, intr-o oala mare, cu multa apa clocotita si sare, se lasa sa dea din nou in clocot, se acopera oala, se reduce focul si se fierb 4-5'; se scot cu spumiera, se aseaza pe hartie absorbanta si se repeta operatiunea cu celelalte galuste; se pastreaza calde pana la servire. Supa: intr-o oala mare, cu uleiul incins, se pune prazul taiat rondele fine, usturoiul zdrobit si se calesc 1'; se adauga ardeiul copt, curatat si tocat cubulete, pasta de tomate si se stinge cu supa; se da in clocot,.....
(Pentru a putea vizualiza ingredientele si reteta completa, va rugam sa va autentificati. Daca nu aveti creat un cont, atunci va rugam inregistrati-va.)
Nici un comentariu postat pentru aceasta reteta