bundegatit.ro

Mancarea este singurul lucru frumos care hraneste

 
 

Supa de usturoi cu chorizo (supe si ciorbe)

 
 
 
Capatanile de usturoi se desfac in catei, fara a se decoji; se pun intr-o oala, in uleiul incins si se lasa 1.5-2', la foc mic, amestecand din cand in cand; se scot cu o paleta, avand grija sa nu ramana coji in ulei si in el (ulei) se pune chorizo taiat taiat cubulete mici (1-1.5 cm) ; se adauga crengutele de cimbrisor si se lasa sa se prajeasca putin carnatii; se stinge cu 1 l supa si se lasa sa dea in clocot; se adauga boiaua, usturoiul curatat si mixat cu 100 ml supa; se lasa sa dea in clocot, se fierbe 1-2', se potriveste gustul cu sare, piper si se pun ouale sparte (ca Ochiuri romanesti ) ; se fierb 1-2' si se poate servi cu ciabata prajita.

Mai puteti vizualiza si...

 

Anunturi Google

 
 

Nici un comentariu postat pentru aceasta reteta

Promotii eMag

 
 

Va mai recomandam si...

 
 
photo
Supa de rosii cu usturoi(supe si ciorbe)
 
photo
Supa cu usturoi(bucataria franceza)
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
Supa de oua(supe si ciorbe)
 
photo
Supa de porumb(supe si ciorbe)
 
photo
Supa de rata cu broccoli(supe si ciorbe)
 
photo
Supa de peste-2(preparate din peste)
 
photo
Supa de homar(supe si ciorbe)
 
photo
Supa cu taitei(supe si ciorbe)
 
photo
Supa de pui cu avocado(supe si ciorbe)
 
photo
Supa pescarului(fructe de mare)
 
photo
Supa cu perisoare(supe si ciorbe)
 
photo
Supa crema de peste(preparate din peste)
 
photo
Supa cu oua(supe si ciorbe)
 
photo
Supa de curcan-2(supe si ciorbe)
 
photo
Supa plugarului(supe si ciorbe)
 
photo
Supa crema de ciuperci-3(supe si ciorbe)