bundegatit.ro

Mancarea este singurul lucru frumos care hraneste

 
 

Terina si piftie cu limba (aperitive)

 
(nota 5.0 din 1 vot)
 
 
Intr-o oala mare se pun toate ingredientele (carnea si zarzavatul bine spalate) , se acopera cu multa apa si se lasa sa dea in clocot, se reduce focul la minim si se fierbe 3-4 ore; se lasa 25-30' sa se aseze, se scoate carnea si se strecoara zeama. Se ia o forma mare de terina sau o tava mare de chec, se tapeteaza cu folie alimentara si se pune 1 polonic de zeama; se aseaza un strat de carne (de pe aripa) si bucati de ureche, se acopera cu 2-3 polonice de zeama, apoi se aseaza limbile (curatate de pielita groasa) si se acopera cu zeama; se lasa sa se raceasca si se pune la frigider pana se incheaga; se rastoarna pe un platou, se indeparteaza folia si se taie. Restul de carne, urechi si.....
(Pentru a putea vizualiza ingredientele si reteta completa, va rugam sa va autentificati. Daca nu aveti creat un cont, atunci va rugam inregistrati-va.)

Mai puteti vizualiza si...

 

Anunturi Google

 
 

Nici un comentariu postat pentru aceasta reteta

Promotii eMag

 
 

Va mai recomandam si...

 
 
photo
 
photo
Terina de citrice(bucataria franceza)
 
photo
Terina de iepure(aperitive)
 
photo
Terina de legume(bucataria franceza)
 
photo
Terina de porc(aperitive)
 
photo
Terina de praz(garnituri)
 
photo
 
photo
Terina vegetala(retete de post)
 
photo
 
photo
Terina de carne si ficat(bucataria franceza)
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo