Tocanita de pui cu bame (mancaruri)
Frunzele de lime se acopera cu apa fierbinte si se lasa. Aripile transate, se rumenesc 2-3' in uleiul incins; se scot pe o farfurie si in uleiul ramas se pune ceapa taiata pestisor fin si se lasa 2-3', amestecand des, apoi se pun tecile de apio si cateii de usturoi, toate taiate rondele; se calesc 1-2', se pune boiaua, se amesteca si se adauga carnea; se acopera totul cu supa, se adauga putina sare, piper si se lasa sa dea in clocot; se reduce focul si se fierbe 25-30', adaugand supa daca mai este nevoie; cand carnea de pui este patrunsa, se adauga conserva de rosii, bamele, frunzele de lime.....
(Pentru a putea vizualiza ingredientele si reteta completa, va rugam sa va autentificati. Daca nu aveti creat un cont, atunci va rugam inregistrati-va.)
Nici un comentariu postat pentru aceasta reteta