bundegatit.ro

Mancarea este singurul lucru frumos care hraneste

 
 

Tocanita de pui cu bame (mancaruri)

 
(nota 5.0 din 1 vot)
 
 
Frunzele de lime se acopera cu apa fierbinte si se lasa. Aripile transate, se rumenesc 2-3' in uleiul incins; se scot pe o farfurie si in uleiul ramas se pune ceapa taiata pestisor fin si se lasa 2-3', amestecand des, apoi se pun tecile de apio si cateii de usturoi, toate taiate rondele; se calesc 1-2', se pune boiaua, se amesteca si se adauga carnea; se acopera totul cu supa, se adauga putina sare, piper si se lasa sa dea in clocot; se reduce focul si se fierbe 25-30', adaugand supa daca mai este nevoie; cand carnea de pui este patrunsa, se adauga conserva de rosii, bamele, frunzele de lime.....
(Pentru a putea vizualiza ingredientele si reteta completa, va rugam sa va autentificati. Daca nu aveti creat un cont, atunci va rugam inregistrati-va.)

Mai puteti vizualiza si...

 

Nici un comentariu postat pentru aceasta reteta

Va mai recomandam si...

 
 
photo
Tocanita(mancaruri)
 
photo
Tocanita de pui(mancaruri)
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
Tocanita cu tofu(retete de post)
 
photo
 
photo
Tocanita de ciuperci(retete de post)
 
photo
 
photo
Tocanita de gogonele(retete de post)
 
photo
 
photo
Tocanita de legume-2(retete de post)
 
photo
Tocanita de miel(mancaruri)
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo