bundegatit.ro

Mancarea este singurul lucru frumos care hraneste

 
 

Tocanita de pui cu legume si galuste (mancaruri)

 
(nota 5.0 din 1 vot)
 
 
Cepele taiate pestisor se calesc in uleiul incins, apoi se adauga ardeii si apio taiate; cand s-au calit se pun aripile (curatate si transate) si usturoiul taiat rondele; se amesteca 3-4', se pune boiaua, se amesteca 1-2', se pun rosiile decojite si taiate, putina sare, oregano, salvia si se toarna supa; se lasa sa fiarba 25-30' (sau pana este fiarta carnea) ; se potriveste gustul cu sare piper.
Galuste: ouale se bat cu sare, piper apoi se adauga faina si se amesteca pana are consistenta aluatului de clatite; cu o furculita sau lingurita se ia din aluat si se pune in apa clocotita.....
(Pentru a putea vizualiza ingredientele si reteta completa, va rugam sa va autentificati. Daca nu aveti creat un cont, atunci va rugam inregistrati-va.)

Mai puteti vizualiza si...

 

Nici un comentariu postat pentru aceasta reteta

Va mai recomandam si...

 
 
photo
 
photo
 
photo
Tocanita de legume-2(retete de post)
 
photo
 
photo
 
photo
Tocanita(mancaruri)
 
photo
Tocanita de soia(retete de post)
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
Tocanita de pui(mancaruri)
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
Tocanita cu tofu(retete de post)
 
photo
 
photo
Tocanita de ciuperci(retete de post)