Tocanita de pui cu legume si galuste (mancaruri)
Cepele taiate pestisor se calesc in uleiul incins, apoi se adauga ardeii si apio taiate; cand s-au calit se pun aripile (curatate si transate) si usturoiul taiat rondele; se amesteca 3-4', se pune boiaua, se amesteca 1-2', se pun rosiile decojite si taiate, putina sare, oregano, salvia si se toarna supa; se lasa sa fiarba 25-30' (sau pana este fiarta carnea) ; se potriveste gustul cu sare piper.
Galuste: ouale se bat cu sare, piper apoi se adauga faina si se amesteca pana are consistenta aluatului de clatite; cu o furculita sau lingurita se ia din aluat si se pune in apa clocotita.....
Galuste: ouale se bat cu sare, piper apoi se adauga faina si se amesteca pana are consistenta aluatului de clatite; cu o furculita sau lingurita se ia din aluat si se pune in apa clocotita.....
(Pentru a putea vizualiza ingredientele si reteta completa, va rugam sa va autentificati. Daca nu aveti creat un cont, atunci va rugam inregistrati-va.)
Nici un comentariu postat pentru aceasta reteta