Varza calita cu galuste de carne (mancaruri)
Varza taiata fideluta, amestecata cu putina sare, boabele de piper si boiaua, se caleste cam 1 ora in uleiul incins, adaugand din cand in cand cate putina apa; la sfarsit se potriveste gustul cu zeama de lamaie. Cartofii fierti in coaje, se lasa la racit, se curata si se paseaza; se amesteca cu faina, albusurile, mustarul si putina sare. Carnea se caleste putin, se lasa la racit si se amesteca cu galbenusurile, mararul tocat, sare, piper. Din aluat se face un rulou gros de 5-6 cm, din care se taie bucati de 3-4 cm; acestea se intind pe planseta si in mijloc se pune cate o lingura de carne; se formeaza galuste, care se fierb in apa clocotita cu sare, cam 10', pana se ridica.....
(Pentru a putea vizualiza ingredientele si reteta completa, va rugam sa va autentificati. Daca nu aveti creat un cont, atunci va rugam inregistrati-va.)








Nici un comentariu postat pentru aceasta reteta