bundegatit.ro

Mancarea este singurul lucru frumos care hraneste

 
 

Varza de Bruxelles la gratar (aperitive)

 
 
 
Varza se taie pe jumatate, se pune intr-un castron, se presara cu sare, piper si se toarna vin; se scutura bine castronul, ca ingredientele sa ajunga pe fiecare bucata de varza; se pune o folie peste castron si se da la frigider pentru 2 ore. Se pun cate 4-5 jumatati de varza pe cate o tepuse, se lasa sa ajunga la temperatura camerei, apoi se pun pe gratar, sau pe o tava cu hartie de copt; se intorc. Se servesc.....
(Pentru a putea vizualiza ingredientele si reteta completa, va rugam sa va autentificati. Daca nu aveti creat un cont, atunci va rugam inregistrati-va.)

Mai puteti vizualiza si...

 

Nici un comentariu postat pentru aceasta reteta

Va mai recomandam si...

 
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo