bundegatit.ro

Mancarea este singurul lucru frumos care hraneste

 
 

Varza de Bruxelles prajita (aperitive)

 
 
 
Verzele se taie in sferturi, fiecare sa aiba bucatica din cotor (sa nu se desprinda frunzele) . Smantana se amesteca cu mustarul, zeama de lamaie, sare, piper. Bucatile de varza se prajesc in baie de ulei incins (atentie ca sare uleiul! ) pana se rumenesc, se scot cu o paleta, intr-un bol, se pune deasupra 1-2 linguri de sos cu smantana,.....
(Pentru a putea vizualiza ingredientele si reteta completa, va rugam sa va autentificati. Daca nu aveti creat un cont, atunci va rugam inregistrati-va.)

Mai puteti vizualiza si...

 

Nici un comentariu postat pentru aceasta reteta

Va mai recomandam si...

 
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo