bundegatit.ro

Mancarea este singurul lucru frumos care hraneste

 
 

Varza prajita (garnituri)

 
(nota 4.0 din 1 vot)
 
 
Varza se taie pe jumatate (pe cotor) , se scoate cotorul aproape complet, fara a se desprinde frunzele si se pune in apa clocotita cu sare, pentru 5-7'; se scurge si se taie fiecare jumatate in cate 2-4 bucati, fiecare sa aiba parte de cotor; se pun feliile in uleiul incins.....
(Pentru a putea vizualiza ingredientele si reteta completa, va rugam sa va autentificati. Daca nu aveti creat un cont, atunci va rugam inregistrati-va.)

Mai puteti vizualiza si...

 

Nici un comentariu postat pentru aceasta reteta

Va mai recomandam si...

 
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
Varza pane(garnituri)
 
photo
Varza aromata(garnituri)
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
Varza cu unt(garnituri)
 
photo
 
photo
 
photo
Varza calita(mancaruri)
 
photo
Varza cu ghimbir(garnituri)
 
photo
Varza cu orez(mancaruri)
 
photo
 
photo
Varza a la Cluj(mancaruri)
 
photo
Varza ca la Cluj(mancaruri)
 
photo
Varza picanta(garnituri)
 
photo
Varza sotata(garnituri)