bundegatit.ro

Mancarea este singurul lucru frumos care hraneste

 
 

Vinete cu rosii (bucataria franceza)

 
(nota 5.0 din 1 vot)
 
 
Vinetele spalate, sterse, taiate coditele, se taie in jumatate pe lungime, iar fiecare jumatate in felii de 1.5 cm; se presara cu sare si se lasa sa se scurga 1/2 de ora; se pun intr-o tava cu hartie de copt si se dau la cuptorul preincalzit, pana se coc. Se ia un bol termorezistent sau o tava, se unge bine, se pune un strat de vinete, unul de rosii decojite si feliate, se presara cu sare, piper, chimen, busuioc, usturoi.....
(Pentru a putea vizualiza ingredientele si reteta completa, va rugam sa va autentificati. Daca nu aveti creat un cont, atunci va rugam inregistrati-va.)

Mai puteti vizualiza si...

 

Nici un comentariu postat pentru aceasta reteta

Va mai recomandam si...

 
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
Vinete turcesti(mancaruri)
 
photo
Vinete evantai-3(aperitive)
 
photo
 
photo
Vinete cu ceapa(garnituri)
 
photo
Vinete evantai-2(aperitive)
 
photo
Vinete umplute-3(mancaruri)
 
photo
Vinete cu susan(mancaruri)
 
photo