Bagheta sandwich cu peste si fructe de mare (aperitive)
Vanata se taie felii subtiri (3-4 mm) pe lungime si se prajeste pe gratarul incins, pana are dungi negre pe ambele parti; se pun feliile intr-un bol, se presara cu sare, piper si se stropesc cu ulei, zeama de lamaie; se acopera si se lasa 20-30' apoi se scurg pe un prosop de hartie absorbant. Fructele de mare curatate, se prajesc pe gratar sau in tigaie. Somonul se prajeste pe gratar, se faramiteaza cu o furculita si se amesteca cu maioneza, smantana, usturoiul bine pisat, sare, piper. Bagheta se taie pe lungime, fara a se desprinde jumatatile, se scobeste miezul, ramanand doar un strat foarte subtire si pe imbinare se aseaza felii de vanata apoi.....
(Pentru a putea vizualiza ingredientele si reteta completa, va rugam sa va autentificati. Daca nu aveti creat un cont, atunci va rugam inregistrati-va.)
Nici un comentariu postat pentru aceasta reteta