bundegatit.ro

Mancarea este singurul lucru frumos care hraneste

 
 

Limba cu sos de capere (aperitive)

 
(nota 5.0 din 1 vot)
 
 
Limba spalata foarte bine, se fierbe (2-3 ore) in apa cu sare, piper boabe, coriandru si ienibahar; cand este foarte bine fiarta, se scoate, se curata, se taie felii cat mai subtiri, care se aranjeaza pe un platou. Se face sos prin amestecarea ingredientelor: maioneza, mustar, ceapa si castravetii tocati foarte marunt, foarte putina sare,.....
(Pentru a putea vizualiza ingredientele si reteta completa, va rugam sa va autentificati. Daca nu aveti creat un cont, atunci va rugam inregistrati-va.)

Mai puteti vizualiza si...

 

Nici un comentariu postat pentru aceasta reteta

Va mai recomandam si...

 
 
photo
Limba cu masline(aperitive)
 
photo
Limba cu sos alb(mancaruri)
 
photo
Limba pane(aperitive)
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
Limba de vita(aperitive)
 
photo
 
photo
Limba cu tarhon(mancaruri)
 
photo
 
photo
 
photo
Limba la gratar(aperitive)
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo