bundegatit.ro

Mancarea este singurul lucru frumos care hraneste

 
 

Sos picant-2 (sosuri)

 
 
 
Ceapa, morcovul si patrunjelul se curata, se spala si se rad pe razatoarea cu gauri mici. Se calesc apoi in ulei fierbinte, se sting cu pasta de rosii subtiata cu putina apa; se fierb impreuna 30 minute, dupa care se trec prin sita; se pune intr-o craticioara, la foc mic, se adauga vinul, mustarul, foaia de dafin, castravetii curatati de coaja si taiati foarte.....
(Pentru a putea vizualiza ingredientele si reteta completa, va rugam sa va autentificati. Daca nu aveti creat un cont, atunci va rugam inregistrati-va.)

Mai puteti vizualiza si...

 

Nici un comentariu postat pentru aceasta reteta

Va mai recomandam si...

 
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
Sos picant(sosuri)
 
photo
Sos picant-3(sosuri)
 
photo
Sos picant-4(sosuri)
 
photo
Sos picant-5(sosuri)
 
photo
Sos picant-6(sosuri)
 
photo
Sos picant-7(sosuri)
 
photo
Sos picant-8(sosuri)
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo