bundegatit.ro

Mancarea este singurul lucru frumos care hraneste

 
 

Turtata (aperitive)

 
 
 
Pieptul de pui se da cu sare, piper si se face pe gratar sau la cuptor; se taie cubulete mici si se pune intr-un castron; se amesteca cu maioneza (dupa gust) , cimbru si patrunjel tocat. In alt castron se pun ouale fierte tari si date pe razatoarea mare, care se amesteca cu maioneza (dupa gust) , sare, piper si maslinele taiate. Se face in blender in sos din menta, patrunjel tocat, branza, untul moale, putina sare, piper si uleiul de masline. Piinile se curata de coaje (care se poate pune in pungi si se pun la congelator sa se foloseasca la alte preparate) si se taie feliile pe jumatate. Se ia o tava mare de tort, se tapeteaza cu folie alimentara (se taie mai mare) si se pun alternativ, pe margine feliile taiate (una alba, una neagra) ; la fel se procedeaza si cu fundul tavii; se pune sosul cu piept de pui si se intinde; se aseaza din nou un strat alternativ de felii de paine, apoi se pune sosul de oua; se pune un alt strat de paine si se pune o parte din sosul.....
(Pentru a putea vizualiza ingredientele si reteta completa, va rugam sa va autentificati. Daca nu aveti creat un cont, atunci va rugam inregistrati-va.)

Mai puteti vizualiza si...

 

Nici un comentariu postat pentru aceasta reteta