bundegatit.ro

Mancarea este singurul lucru frumos care hraneste

 
 

Piure de cartofi cu varza (garnituri)

 
(nota 5.0 din 1 vot)
 
 
Varza tocata (cat mai subtire) , se presara cu sare. Piper, se dinstuie in 80 g unt topit si 2-3 linguri apa; se dinstuie pana se inmoaie varza. Cartofii curatati, taiati, se fierb in apa cu sare, se scurg, se zdrobesc si se amesteca cu unt si lapte pana devine cremos; peste piureul de cartofi, se adauga varza si se potriveste gustul cu sare si piper. Se serveste cu Sos de mere-3 si carnati proaspeti, prajiti sau Carnati rapizi de casa,prajiti .

Mai puteti vizualiza si...

 

Nici un comentariu postat pentru aceasta reteta

Va mai recomandam si...

 
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
Piure cu varza(garnituri)
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
Piure de cartofi(garnituri)
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
Piure de cartofi-3(bucataria franceza)
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo