bundegatit.ro

Mancarea este singurul lucru frumos care hraneste

 
 

Sos marinara (bucataria italiana)

 
 
 
Usturoiul se curata, se toaca feliute subtiri si se pune la prajit in uleiul incins; dupa 4-5', se adauga bulionul, verdeturile, sare, piper si se lasa sa fiarba la foc mic pana scade; se pune in borcane mici de 200 g si se pastreaza la rece.....
(Pentru a putea vizualiza ingredientele si reteta completa, va rugam sa va autentificati. Daca nu aveti creat un cont, atunci va rugam inregistrati-va.)
Sursa: sosuri.doc

Mai puteti vizualiza si...

 

Nici un comentariu postat pentru aceasta reteta

Va mai recomandam si...

 
 
photo
 
photo
Sos aioli(sosuri)
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
Sos Aioli-2(bucataria franceza)
 
photo
Sos aioli-3(sosuri)
 
photo
 
photo
Sos alb(sosuri)
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo