bundegatit.ro

Mancarea este singurul lucru frumos care hraneste

 
 

Tarta de mere cu mirodenii (dulciuri)

 
(nota 5.0 din 1 vot)
 
 
Untul se intinde bine pe fundul unei tigai mari sau a unei cratite antiaderente, cu diametru mare; se presara cu zaharul, se pune batonul de vanilie taiat in jumatate pe lungime si anasonul; deasupra se aranjeaza merele (cu partea bombata in jos) curatate, taiate in jumatati sau sferturi (in functie de marimea lor) si scoasa partea cu seminte; se acopera toata suprafata tigaii. Aluatul se taie rotund (cu o farfurie sau capac) cu un diametru mai mare, cam ca partea superioara a tigaii; se aseaza peste mere, marginile aluatului se baga intre mere si marginea tigaii; se inteapa din loc in loc cu varful unui cutit ascutit si se pune pe foc, pentru 10-12', pana se caramelizeaza bine zaharul, miscand tigaia din cand in cand; se pune la cuptor pentru 18-20', pana se rumeneste aluatul; se aseaza deasupra tigaii o farfurie intinsa mare sau un platou rotund,.....
(Pentru a putea vizualiza ingredientele si reteta completa, va rugam sa va autentificati. Daca nu aveti creat un cont, atunci va rugam inregistrati-va.)

Mai puteti vizualiza si...

 

Nici un comentariu postat pentru aceasta reteta

Va mai recomandam si...

 
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
Tarta cu mere-4(dulciuri)
 
photo
Tarta cu mere-2(dulciuri)
 
photo
Tarta cu mere-3(retete de post)
 
photo
 
photo
Tarta cu mere(dulciuri)
 
photo
 
photo
Tarta cu mere caramelizate(bucataria franceza)
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
Tarta provensala cu mere(bucataria franceza)
 
photo
 
photo