bundegatit.ro

Mancarea este singurul lucru frumos care hraneste

 
 

Aperitiv cu foietaj (aperitive)

 
 
 
Se taie foaia de foietaj in patrate cu latura de 15 cm, apoi fiecare patrat pe diagonala, obtinandu-se triunghiuri; in fiecare se pune cate o felie de prosciutto si un varf de porumb (scurs de apa si uscat cu servetele de bucatarie) . Se strang doua colturi una peste alta si se aseaza intr-o tava cu hartie de copt. Se da la cuptorul preincalzit, pana se coace aluatul. Foietajul poate fi facut si cu sunca,.....
(Pentru a putea vizualiza ingredientele si reteta completa, va rugam sa va autentificati. Daca nu aveti creat un cont, atunci va rugam inregistrati-va.)

Mai puteti vizualiza si...

 

Nici un comentariu postat pentru aceasta reteta

Va mai recomandam si...

 
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
Aperitiv ceh(aperitive)
 
photo
Aperitiv cu mar(aperitive)
 
photo
 
photo
Aperitiv buzoian(aperitive)
 
photo
Aperitiv cu boia(aperitive)
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
Aperitiv cu creveti(fructe de mare)
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo