bundegatit.ro

Mancarea este singurul lucru frumos care hraneste

 
 

Ardei iute uscat (sfaturi utile)

 
(nota 5.0 din 1 vot)
 
 
Ardeiul se pune intr-o tava sau tigaie fara grasime si se lasa la foc mediu, pana sunt bine deshidratati (bine uscati) ; se rasfira pe o hartie de copt si se lasa 2-3 zile in loc uscat; apoi daca se doreste sa se pastreza intregi, se pun in saculeti de panza sau tifon se insira pe o sfoara trecuta prin codite sau se pun intr-un borcanel inchis.....
(Pentru a putea vizualiza ingredientele si reteta completa, va rugam sa va autentificati. Daca nu aveti creat un cont, atunci va rugam inregistrati-va.)

Mai puteti vizualiza si...

 

Nici un comentariu postat pentru aceasta reteta

Va mai recomandam si...

 
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
Ardei kapia pane(aperitive)
 
photo
 
photo
Ardei umpluti-3(mancaruri)
 
photo
 
photo
 
photo
Ardei in crusta(aperitive)
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
Ardei cu branza(aperitive)
 
photo
Ardei copti(salate)
 
photo
Ardei gratinati(aperitive)