bundegatit.ro

Mancarea este singurul lucru frumos care hraneste

 
 

Budinca de cartofi cu carne de vita (mancaruri)

 
 
 
Carnea se curata de pielite, se spala si se toaca cu masina. Ceapa se curata, se spala si se taie marunt. Cartofii se spala, se curata de coaja, se spala si se fierb in apa cu sare, se scurg de apa si se zdrobesc. Usturoiul se curata si se piseaza cu putina sare. Patrunjelul verde se curata, se spala si se taie marunt. Cascavalul se curata de coaja si se rade. Painea se inmoaie in apa si se stoarce.
Carnea tocata si ceapa se inabusa in 50 ml ulei si Supa din oase ; tocatura se raceste, se amesteca cu painea si se toaca din nou cu masina; se amesteca cu 2 oua, usturoiul, patrunjelul, piper si sare. Intr-un vas uns cu 25 ml ulei si tapetat cu pesmet se aseaza compozitia.....
(Pentru a putea vizualiza ingredientele si reteta completa, va rugam sa va autentificati. Daca nu aveti creat un cont, atunci va rugam inregistrati-va.)

Mai puteti vizualiza si...

 

Nici un comentariu postat pentru aceasta reteta

Va mai recomandam si...

 
 
photo
Budinca de carne(mancaruri)
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo