bundegatit.ro

Mancarea este singurul lucru frumos care hraneste

 
 

Cartofi noi in unt (garnituri)

 
(nota 5.0 din 1 vot)
 
 
Cartofii bine spalati, se acopera cu apa si se pun pe foc; cand incepe apa se clocoteasca, se reduce focul si se lasa sa fiarba 10'; se scurg, se taie rondele de grosime medie (4-5 mm) apoi se pun (de preferat sa nu se suprapuna) intr-o tigaie cu unt topit si ulei incins; se lasa sa se rumeneasca.....
(Pentru a putea vizualiza ingredientele si reteta completa, va rugam sa va autentificati. Daca nu aveti creat un cont, atunci va rugam inregistrati-va.)

Mai puteti vizualiza si...

 

Nici un comentariu postat pentru aceasta reteta

Va mai recomandam si...

 
 
photo
 
photo
 
photo
Cartofi pai(garnituri)
 
photo
Cartofi cu unt(garnituri)
 
photo
Cartofi cu oua(aperitive)
 
photo
Cartofi in sos(mancaruri)
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
Cartofi duchesse(garnituri)
 
photo
 
photo
Cartofi prajiti(garnituri)
 
photo
Cartofi rascopti(garnituri)
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
Cartofi natur(garnituri)
 
photo