bundegatit.ro

Mancarea este singurul lucru frumos care hraneste

 
 

Ciulama de ciuperci (mancaruri)

 
(nota 5.0 din 1 vot)
 
 
Ciupercile, curatate si bine spalate, se taie in felii mari si se fierb acoperite, 30 minute, intr-o cratita cu 1/4 l apa clocotita, la foc mic, impreuna cu ceapa taiata in sferturi, pana ciupercile se inmoaie bine, scotand apoi ceapa. Faina se freaca cu o lingura de apa rece turnand peste ciuperci, cu care se amesteca, lasand sa fiarba cateva clocote ca sa se lege putin sosul, apoi cratita se ia de pe foc. Smantana batuta cu o lingura de apa rece.....
(Pentru a putea vizualiza ingredientele si reteta completa, va rugam sa va autentificati. Daca nu aveti creat un cont, atunci va rugam inregistrati-va.)

Mai puteti vizualiza si...

 

Nici un comentariu postat pentru aceasta reteta

Va mai recomandam si...

 
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
Ciulama de gaina(mancaruri)
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
Peste cu ciuperci-2(preparate din peste)
 
photo
 
photo
 
photo