bundegatit.ro

Mancarea este singurul lucru frumos care hraneste

 
 

Cotlet haiducesc in saramura,la gratar (aperitive)

 
(nota 5.0 din 1 vot)
 
 
Sarea se dizolva in 250 ml apa apoi se adauga aromele de la saramura; in acest amestec se pune cotletul, se acopera cu o folie alimentara si se pune la frigider peste noapte; se scoate din frigider cu 20-30' inainte de gatire, apoi cand se gateste se scoate din saramura, se aseaza pe o hartie absorbanta si se unge cu ulei; se pune pe gratarul.....
(Pentru a putea vizualiza ingredientele si reteta completa, va rugam sa va autentificati. Daca nu aveti creat un cont, atunci va rugam inregistrati-va.)

Mai puteti vizualiza si...

 

Nici un comentariu postat pentru aceasta reteta

Va mai recomandam si...

 
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
Cotlet in vin(mancaruri)
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
Cotlet cu ardei(mancaruri)
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo