bundegatit.ro

Mancarea este singurul lucru frumos care hraneste

 
 

Drob de miel in aluat (aperitive)

 
 
 
Maruntaiele si ciupercile, se spala bine si se oparesc in apa clocotita cu putina sare; se pun apoi la fiert, in apa rece, putin sarata, pentru 20-25'de la primul clocot; se scot, se scurg bine si se lasa sa se raceasca; se toaca cu cutitul cat mai marunt. Ceapa tocata, se pune la calit in unt si se lasa pana isi schimba culoarea; se stinge cu 50-70 ml apa si se adauga tocatura; se mai lasa 10-12'; se ia de pe foc si se lasa sa se raceasca bine; se adauga ouale batute cu putina sare si piper, ceapa verde si verdeturile tocate marunt; se amesteca bine. Se face un aluat din ingredientele mentionate, se intinde, se umple.....
(Pentru a putea vizualiza ingredientele si reteta completa, va rugam sa va autentificati. Daca nu aveti creat un cont, atunci va rugam inregistrati-va.)

Mai puteti vizualiza si...

 

Nici un comentariu postat pentru aceasta reteta

Va mai recomandam si...

 
 
photo
 
photo
Drob de miel(aperitive)
 
photo
Drob de miel-2(aperitive)
 
photo
Drob de miel-4(mancaruri)
 
photo
 
photo
Drob de miel-3(aperitive)
 
photo
Drob de miel-6(aperitive)
 
photo
Drob de miel-5(aperitive)
 
photo
Drob de miel-7(aperitive)
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
Drob cu nucsoara(aperitive)
 
photo
Drob de pui(aperitive)
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
Drob de ciuperci(aperitive)
 
photo
Drob de curcan(aperitive)