Drob de miel in aluat (aperitive)
Maruntaiele si ciupercile, se spala bine si se oparesc in apa clocotita cu putina sare; se pun apoi la fiert, in apa rece, putin sarata, pentru 20-25'de la primul clocot; se scot, se scurg bine si se lasa sa se raceasca; se toaca cu cutitul cat mai marunt. Ceapa tocata, se pune la calit in unt si se lasa pana isi schimba culoarea; se stinge cu 50-70 ml apa si se adauga tocatura; se mai lasa 10-12'; se ia de pe foc si se lasa sa se raceasca bine; se adauga ouale batute cu putina sare si piper, ceapa verde si verdeturile tocate marunt; se amesteca bine. Se face un aluat din ingredientele mentionate, se intinde, se umple.....
(Pentru a putea vizualiza ingredientele si reteta completa, va rugam sa va autentificati. Daca nu aveti creat un cont, atunci va rugam inregistrati-va.)
Nici un comentariu postat pentru aceasta reteta