Friptura de miel la tava-6 (mancaruri)
1. Se spala carnea, se sareaza si se lasa sa stea jumatate de ora.
2. Se unge o tava cu untura, se aseaza pulpele de miel, se toarna 2-3 linguri de apa si se da la cuptor la foc mic, apoi mai mare pentru ca friptura sa prinda coaja.
3. Cand s-a fript, se scoate din tava si se aseaza pe farfuria de servit.
4. In tava se toarna cateva linguri de apa si cativa catei de usturoi pisat.
5. Se pune.....
2. Se unge o tava cu untura, se aseaza pulpele de miel, se toarna 2-3 linguri de apa si se da la cuptor la foc mic, apoi mai mare pentru ca friptura sa prinda coaja.
3. Cand s-a fript, se scoate din tava si se aseaza pe farfuria de servit.
4. In tava se toarna cateva linguri de apa si cativa catei de usturoi pisat.
5. Se pune.....
(Pentru a putea vizualiza ingredientele si reteta completa, va rugam sa va autentificati. Daca nu aveti creat un cont, atunci va rugam inregistrati-va.)
Sursa: Totul despre miel
Nici un comentariu postat pentru aceasta reteta