bundegatit.ro

Mancarea este singurul lucru frumos care hraneste

 
 

Prajitura cu prune si mac (dulciuri)

 
(nota 4.0 din 1 vot)
 
 
Prunele spalate se taie in sferturi si se amesteca cu 50 g zahar; frisca se bate si se pune la frigider; 40 g mac se macina. Margarina, la temperatura camerei, se freaca spuma cu 150 g zahar; apoi se adauga treptat sarea, ouale, praful de copt dizolvat in lapte si faina; dupa ce este bine omogenizat, se toarna jumatate de compozitie intr-o tava (25/35 cm) unsa cu margarina si tapetata cu hartie de copt; in compozitia ramasa, se incorporeaza macul macinat si se toarna in tava peste compozitia simpla; deasupra se presara 3/4 din prune si se pune tava in cuptorul preincalzit, pentru 30', la foc mediu; se lasa sa se raceasca. Se inmoaie 10' gelatina in 100 ml apa, apoi se dizolva in bain-marie (pe aburi) . Smantana se mixeaza cu zaharul.....
(Pentru a putea vizualiza ingredientele si reteta completa, va rugam sa va autentificati. Daca nu aveti creat un cont, atunci va rugam inregistrati-va.)

Mai puteti vizualiza si...

 

Nici un comentariu postat pentru aceasta reteta

Va mai recomandam si...

 
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
Prajitura cu orez si fructe(bucataria franceza)