bundegatit.ro

Mancarea este singurul lucru frumos care hraneste

 
 

Rulada de carne cu orez,in foietaj-Rodica (aperitive)

 
(nota 5.0 din 1 vot)
 
 
Spanacul bine curatat se opareste si se scurge bine. Orezul se fierbe in apa cu sare si se scurge. Ciupercile curatate si feliate, se calesc in uleiul incins impreuna cu ceapa si condimentul cu ciuperci, pana se evapora toata apa lasata, se pune sare, piper; se lasa sa se raceasca. Carnea se fierbe sau se prajeste (in ulei sau pe gratar) pana este bine patrunsa; se lasa sa se raceasca. Pe o folie alimentara, se intinde un strat de spanac, apoi un strat de orez amestecat cu ciupercile, un strat de carne, unul de orez cu ciuperci si iar unul de spanac; se ruleaza strans cu folia si se pune la frigider pentru minim 1 ora; se scoate din folie, se aseaza pe o bucata de foietaj, si se impacheteaza bine; se.....
(Pentru a putea vizualiza ingredientele si reteta completa, va rugam sa va autentificati. Daca nu aveti creat un cont, atunci va rugam inregistrati-va.)

Mai puteti vizualiza si...

 

Nici un comentariu postat pentru aceasta reteta

Va mai recomandam si...

 
 
photo
 
photo
 
photo
Rulada de orez cu somon(preparate din peste)
 
photo
 
photo
Rulada de carne(aperitive)
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo