bundegatit.ro

Mancarea este singurul lucru frumos care hraneste

 
 

Sos pentru pizza (pizza)

 
 
 
Ceapa si morcovii se curata, se spala si se taie marunt. Pasta de tomate se dilueaza cu 150 ml apa.
Ceapa si morcovii se inabuse in ulei cu 100 ml apa; se adauga pasta de tomate, faina dizolvata in 50 ml apa rece, 650-750 ml apa fiarta si se fierb 15-20'; se paseaza, se adauga unt, cimbru, zahar,.....
(Pentru a putea vizualiza ingredientele si reteta completa, va rugam sa va autentificati. Daca nu aveti creat un cont, atunci va rugam inregistrati-va.)

Mai puteti vizualiza si...

 

Nici un comentariu postat pentru aceasta reteta

Va mai recomandam si...

 
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
Sos pentru spaghete(bucataria italiana)
 
photo
 
photo
 
photo
Sos arrabiata-pentru spaghete(bucataria italiana)
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
Sos pentru spaghete al pesto(bucataria italiana)