Stavrid cu sos de lamaie(a la grec) (preparate din peste)
Pestele se decongeleaza, se curata, se decapiteaza, se eviscereaza, se spala, se portioneaza si se sareaza. Lamaia se spala si se taie felii. Patrunjelul se curata, se spala si se taie marunt. Sarea de lamaie se dizolva in 50 ml apa minerala.
Bucatile de peste se ung cu 100 ml ulei si se frig pe gratar sau se pun in cuptorul preincalzit, pentru 10'; se racesc si se aseaza pe platou. Sosul à la grec: intr-un vas de inox cu fundul rotund, se pune 300 ml ulei, piper, apa minerala, patrunjelul, sarea de lamaie si se.....
Bucatile de peste se ung cu 100 ml ulei si se frig pe gratar sau se pun in cuptorul preincalzit, pentru 10'; se racesc si se aseaza pe platou. Sosul à la grec: intr-un vas de inox cu fundul rotund, se pune 300 ml ulei, piper, apa minerala, patrunjelul, sarea de lamaie si se.....
(Pentru a putea vizualiza ingredientele si reteta completa, va rugam sa va autentificati. Daca nu aveti creat un cont, atunci va rugam inregistrati-va.)
Nici un comentariu postat pentru aceasta reteta