bundegatit.ro

Mancarea este singurul lucru frumos care hraneste

 
 

Suc de mere fermentat (bauturi)

 
 
 
Merele se spala bine, se curata, se taie si se dau prin masina de tocat; pasta obtinuta se pune intr-un borcan, se adauga 10% zahar, se leaga borcanul cu tifon si se tine 3-4 zile intr-un loc cald; dupa ce sucul s-a separat, se sifoneaza iar restul se stoarce; sucul se pune intr-o damigeana, se adauga zahar (1 kg la 10 l suc) si se lasa la fermentat 3 saptamani; dupa fermentare, sucul se trage cu furtunul,.....
(Pentru a putea vizualiza ingredientele si reteta completa, va rugam sa va autentificati. Daca nu aveti creat un cont, atunci va rugam inregistrati-va.)

Mai puteti vizualiza si...

 

Nici un comentariu postat pentru aceasta reteta

Va mai recomandam si...

 
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
Suc de mere si lime(bucatarie raw)
 
photo
Suc verde cu mere(terapeutice)
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
Suc de legume(bauturi)
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
Suc de fructe(bauturi)
 
photo
 
photo
Suc roz(bauturi)
 
photo