bundegatit.ro

Mancarea este singurul lucru frumos care hraneste

 
 

Supa de ceapa si conopida (supe si ciorbe)

 
(nota 5.0 din 1 vot)
 
 
Conopida spalata, se curata si se desface in buchetele. Ceapa curatata si taiata rondele, se caleste putin in margarina topita, impreuna cu buchetelele de conopida; se stinge cu 1 l apa fierbinte; dupa 15' se adauga faina, zaharul si bulionul dizolvate in vin si se mai lasa sa fiarba 5'; se potriveste gustul cu sare, piper. Franzela se taie in 8-10 felii, care se prajesc pe ambele parti, in toaster sau tigaie; pe feliile calde.....
(Pentru a putea vizualiza ingredientele si reteta completa, va rugam sa va autentificati. Daca nu aveti creat un cont, atunci va rugam inregistrati-va.)

Mai puteti vizualiza si...

 

Nici un comentariu postat pentru aceasta reteta

Va mai recomandam si...

 
 
photo
Supa de conopida-2(supe si ciorbe)
 
photo
Supa de conopida-3(supe si ciorbe)
 
photo
Supa de conopida-4(supe si ciorbe)
 
photo
Supa crema de conopida-2(supe si ciorbe)
 
photo
Supa de conopida(supe si ciorbe)
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
Supa crema de conopida(supe si ciorbe)
 
photo
Supa crema de conopida-3(supe si ciorbe)
 
photo
 
photo
Supa crema de conopida-4(supe si ciorbe)
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
Supa de ceapa(supe si ciorbe)