Tort de ciocolata-6 (dulciuri)
Blat: se freaca untul pana iese spuma, se adauga galbenusurile, frecand in continuare; se amesteca ciocolata topita la foc mic cu putina apa, apoi zeama si coaja rasa de lamaie, pesmetul si albusurile batute spuma; aceasta compozitie se toarna intr-o forma de tort, tapetata cu faina, care se pune in cuptorul preincalzit si se coace la foc mic; se scoate blatul, se lasa la racit, apoi se taie orizontal in doua si se stopeste cu sirop din 150 ml apa cu zahar si rom; blatul dupa ce a fost insiropat bine se umple cu crema. Crema: se freaca untul pana devine spuma; se bat ouale cu zaharul la foc mic, pana se incing bine si s-a topit zaharul; se da deoparte vasul si se lasa la racit; se amesteca apoi.....
(Pentru a putea vizualiza ingredientele si reteta completa, va rugam sa va autentificati. Daca nu aveti creat un cont, atunci va rugam inregistrati-va.)
Nici un comentariu postat pentru aceasta reteta