bundegatit.ro

Mancarea este singurul lucru frumos care hraneste

 
 

Tort de ciocolata-6 (dulciuri)

 
 
 
Blat: se freaca untul pana iese spuma, se adauga galbenusurile, frecand in continuare; se amesteca ciocolata topita la foc mic cu putina apa, apoi zeama si coaja rasa de lamaie, pesmetul si albusurile batute spuma; aceasta compozitie se toarna intr-o forma de tort, tapetata cu faina, care se pune in cuptorul preincalzit si se coace la foc mic; se scoate blatul, se lasa la racit, apoi se taie orizontal in doua si se stopeste cu sirop din 150 ml apa cu zahar si rom; blatul dupa ce a fost insiropat bine se umple cu crema. Crema: se freaca untul pana devine spuma; se bat ouale cu zaharul la foc mic, pana se incing bine si s-a topit zaharul; se da deoparte vasul si se lasa la racit; se amesteca apoi.....
(Pentru a putea vizualiza ingredientele si reteta completa, va rugam sa va autentificati. Daca nu aveti creat un cont, atunci va rugam inregistrati-va.)

Mai puteti vizualiza si...

 

Nici un comentariu postat pentru aceasta reteta

Va mai recomandam si...

 
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo