bundegatit.ro

Mancarea este singurul lucru frumos care hraneste

 
 

Carnaciori cu sunca in foietaj-Doina (aperitive)

 
(nota 5.0 din 1 vot)
 
 
Aluatul se intinde pe masa si se taie in fasii de 10 cm; se presara cu piper, condiment, apoi se pune sunca taiata in felii foarte subtiri si cascaval ras; se pun crengute de marar, un rand de carnaciori si se ruleaza prinzand umplutura la mijloc; ruloul se taie in bucati de 3-4 cm, care se aseaza in picioare intr-o tava unsa.....
(Pentru a putea vizualiza ingredientele si reteta completa, va rugam sa va autentificati. Daca nu aveti creat un cont, atunci va rugam inregistrati-va.)

Mai puteti vizualiza si...

 

Nici un comentariu postat pentru aceasta reteta

Va mai recomandam si...

 
 
photo
 
photo
Carnaciori cu varza acrita(preparate la aburi)
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
Chec in foietaj(aperitive)
 
photo
Spirale cu sunca(aperitive)
 
photo
 
photo
Cornuri cu sunca(aperitive)
 
photo
 
photo
Foietaj cu gem(retete de post)