bundegatit.ro

Mancarea este singurul lucru frumos care hraneste

 
 

Cartofi frantuzesti-4 (bucataria franceza)

 
(nota 5.0 din 1 vot)
 
 
Se spala bine cartofii si se sterg cu un prosop de bucatarie; se curata, se taie felii subtiri (care nu se mai spala) . Se amesteca laptele cu smantana si se incalzeste (fara a se fierbe) . Intr-un castron se amesteca feliile de cartofi cu svaiterul ras, laptele si smantana calde, (ouale batute) , sare, piper, putina nucsoara rasa. Se freaca bine un vas termorezistent, cu catelul de usturoi, apoi cu unt; se rastoarna compozitia cu cartofi in vas, se presara cu bucati de unt, apoi cu svaiter ras; se.....
(Pentru a putea vizualiza ingredientele si reteta completa, va rugam sa va autentificati. Daca nu aveti creat un cont, atunci va rugam inregistrati-va.)

Mai puteti vizualiza si...

 

Nici un comentariu postat pentru aceasta reteta

Va mai recomandam si...

 
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
Cartofi frantuzesti la cuptor(bucataria franceza)
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
Cartofi pai(garnituri)
 
photo
Cartofi cu unt(garnituri)
 
photo
Cartofi cu oua(aperitive)
 
photo
 
photo
Cartofi in sos(mancaruri)
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
Cartofi duchesse(garnituri)
 
photo