bundegatit.ro

Mancarea este singurul lucru frumos care hraneste

 
 

Chiftele de ricotta (mancaruri)

 
 
 
Ceapa tocata, se caleste in uleiul incins, pana se inmoaie; se adauga sucul de rosii, sare, zahar si se lasa la fiert, la foc mic, pana se ingroase putin; branza ricotta se amesteca cu oul, sare, piper, patrunjel tocat si pesmet (cat este necesar sa nu se mai lipeasca de maini si sa fie usor de modelat) ; se pun usor in sosul ce fierbe, ; daca.....
(Pentru a putea vizualiza ingredientele si reteta completa, va rugam sa va autentificati. Daca nu aveti creat un cont, atunci va rugam inregistrati-va.)

Mai puteti vizualiza si...

 

Nici un comentariu postat pentru aceasta reteta

Va mai recomandam si...

 
 
photo
Chiftele cu oua(mancaruri)
 
photo
 
photo
 
photo
Chiftele in stil italian(bucataria italiana)
 
photo
 
photo
Chiftele de pui(aperitive)
 
photo
Chiftele in sos(mancaruri)
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
Chiftele de creveti(fructe de mare)
 
photo