bundegatit.ro

Mancarea este singurul lucru frumos care hraneste

 
 

Ciorba cu perisoare-4 (supe si ciorbe)

 
(nota 5.0 din 1 vot)
 
 
Legumele curatate, spalate si taiate se pun la fiert in 1 l apa, in ordine: morcovii, telina, ardeii, ceapa. Perisoarele: dovlecelul se curata de coaja si seminte, se rade pe razatoarea mare si se lasa 10', sa se scurga; se scurge zeama lasata, se adauga carnea, ceapa si verdeata tocate marunt, orezul, grisul, ouale batute, putina sare, piper; se omogenizeaza totul, se formeaza perisoare cu mana umeda si se pun in supa cu legume, clocotita; se fierb 10-15'; se mai pune 1 l apa, se adauga rosiile decojite si taiate,.....
(Pentru a putea vizualiza ingredientele si reteta completa, va rugam sa va autentificati. Daca nu aveti creat un cont, atunci va rugam inregistrati-va.)

Mai puteti vizualiza si...

 

Nici un comentariu postat pentru aceasta reteta

Va mai recomandam si...

 
 
photo
Ciorba de perisoare-4(supe si ciorbe)
 
photo
Ciorba de perisoare-5(supe si ciorbe)
 
photo
 
photo
Ciorba cu perisoare(supe si ciorbe)
 
photo
Ciorba cu perisoare-2(supe si ciorbe)
 
photo
Ciorba cu perisoare-3(supe si ciorbe)
 
photo
Ciorba de perisoare(supe si ciorbe)
 
photo
Ciorba de perisoare-2(supe si ciorbe)
 
photo
Ciorba de perisoare-3(supe si ciorbe)
 
photo
 
photo
 
photo
Ciorba cu perisoare de peste(preparate din peste)
 
photo
Ciorba cu perisoare din stavrid(preparate din peste)
 
photo
Ciorba de burta-5(supe si ciorbe)
 
photo
Ciorba de oua(supe si ciorbe)
 
photo
Ciorba de pui(supe si ciorbe)
 
photo
Ciorba de pui-2(supe si ciorbe)
 
photo
Ciorba a la Grec(supe si ciorbe)
 
photo
Ciorba arabeasca(supe si ciorbe)